1Vihdoin ja viimein on aika paljastaa tää juttu teille kaikille! Ollaan yhdeksän upeen tytön kanssa lyöty osaamisemme yhteen ja ruettu tekemään niin sanotusti blogiyhteistyötä keskenämme. 

Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa ja kuinka se tulee blogin puolella näkymään? Me jutellaan ja ideoidaan kaikkea yhteisessä whatsapp ryhmässä kaiken aikaa. Se ei teille lukijoille näy, mutta se mikä näkyy on se, että ollaan yhdessä päätetty ryhtyä julkaisemaan blogeissamme yhteisillä aiheilla olevia postauksia, kolmen viikon välein aina sunnuntaisin. Jokainen toteuttaa postaukset omalla tyylillään ja osaamisellaan, joten varmasti todella erilaisia postauksia on luvassa, vaikka aihe olisikin sama. Ei siis kannata huolehtia, että blogit täyttyisivät vain näistä tän Project Blog -jutun postauksista, vaan samaa rataa jatketaan kuin ennenkin, lisänä vain tulee nää kivat ja erilaiset sunnuntai postaukset joka kolmas viikko! ;-)

Ja mikäpä parasta, te lukijat voitte myös halutessanne päättää millaisia postauksia tahtoisitte meidän toteuttavan yhdessä! Voitte vapaasti heittää ideoita kommentteihin ihan kenen vain blogiin. Jokainen idea otetaan huomioon ja yhdessä me sitten tuumaillaan mitä siitä saataisiin aikaan. 

Tää oli siis mun ensimmäinen virallinen PB-postaus, jatkossakin tuutte tunnistamaan nää postaukset tuosta kyseisestä tagista. 

Tähän loppuun vielä kaikkien tyttöjen blogit, käykää kattelemassa ja tutustumassa, löytyy varmasti jokaiselle mieluisaa luettavaa! :-)

8 kommenttia

 1. Mielenkiintoinen prokkis! Innolla jään odottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jees, kaikkee kivaa on tulossa!

   Poista
 2. Oi sait itse tosi kivannäköisen postauksen aikaan aiheesta. :) Tuo kollaasi tytöistä on huippu!

  http://jenzkusmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi että kuulostaa huikeelta :-) Oispa kiva itekki päästä joskus johonki tälläsee mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varmasti tälläsiä tulee syntymään tulevaisuudessa lisääkin, ja voithan sä aina pistää ite homman pystyyn ;-)

   Poista
 4. Bloggaamisessa parasta on sen yhteisöllisyys! Tää on ihan mahtava juttu :)

  mariannesendenali.com

  VastaaPoista