-->
Moikka! Tällä kertaa tulin postailemaan teille uudistuksista. Nimittäin Indiedays on uudistunut. He ovat yhdessä Blogirinki Median kanssa julkaisseet kaksi uutta sivustoa: Lifie.fi ja Foodlover.fi. Näiden sivustojen tarkoituksena on jakaa blogit selkeästi kolmeen eri kategoriaan ja näin helpottaa omaa mieltä miellyttävien blogien löytämistä, lukemista ja seuraamista. 

Nimiensä mukaisesti Lifie.fi -sivusto on ottanu alleen kaikki bloggaajan omaa elämää seuraavat blogit aiheina kaikenlaiset polttavat asiat hyvinvoinnista sisustukseen ja perheeseen. Foodlover.fi -sivusto puolestaan on Suomen ensimmäinen ruokaan ja leivontaan keskittyvä blogisivusto. Näiden lisäksi on tuttu Indiedays.com -sivusto, jonka sisältö kohdistuu uusien sivustojen avulla takaisin alkuperäiseen, eli muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin. Eikö oo ihan huippu uudistus?

id sivustot
Tähän uudistukseen liittyen ihana Saija aloitti blogissaan #MEOLLAANINDIEDAYS -haasteen. Päätin heti tarttua haasteeseen ja rupesin perehtymään, että ketäs meitä täältä sivustolta löytyykään. Esittelen siis viisi omasta mielestäni mielenkiintoisinta blogia Indiedays sivustolta, johon myös oma blogini kuuluu.

nellikenttä Nellin - http://nellikentta.blogspot.fi/ - Oon seurannut Nellin blogia jo pidemmän aikaa. Aivan ihanalta vaikuttava persoona ja blogi on niin aito katsaus hänen elämäänsä.

sweet life sweet life - http://karooo-sweetlife.blogspot.fi/ - Myös Karoliinan blogi on ollut mun lukulistalla jo jonkin aikaa. Postauksien aiheet pyörii enimmäkseen kauneudessa ja muodissa ja kuvat on joka kerta todella upeita!

annathin Annathin - http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/ - Annan blogin bongasin just nyt ensimmäistä kertaa indiedaysin sivustolta, tätä postausta tehdessäni. Super ihania asupostauksia toistensa perään

DIXI DIXI - http://dixinn.blogspot.fi/ - Helenan kirjoittama blogi puolestaan painottuu täysin kosmetiikkaan ja kauneuteen. Ihana lukea blogeja kun tietää, että jokaisen postauksen aihe kiinnostaa varmasti.

annieveliina ANNIEVELIINA - http://www.annieveliina.com/ - Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Annin upea blogi. Aiheita laidasta laitaan, ei voi oikein muuta sanoa kuin että tykkään aivan pirusti hänen tuottamasta materiaalista!

Ja kuten haasteeseen kuuluu, haastankin nyt nämä viisi edellä mainittua bloggaajaa #MEOLLAANINDIEDAYS haasteeseen ja postaamaan omat Indiedays suosikkinsa. Myös te kaikki muut saatte ehdottomasti tutustua bloggaajiin (ja näihin uusiin sivustoihin) ja jakaa omat suosikkinne. Blogeja on todella helppo selata sivustojen blogihausta, johon kaikki kyseisen sivuston blogit on listattuna.

Miltäs tämä uudistus kuulostaa teidän korvaan? Entäs löysittekö ehkäpä uusia blogeja luettavaksi? :-) Ihanaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia

 1. Mahtavaa, että säkin toteutit tämän :)<3

  VastaaPoista
 2. Voi että kiva kuulla että tykkäät asuista, tästä sainkin extra boostia! Pitääkin tehdä postaus :) <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä Noora!!! :)<3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/11/16

  Kiitos kivasta postauksesta, löytyi lisää suosikkeja!

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä, löytyi taas uutta luettavaa :)

  VastaaPoista