-->
Hei! Olen Noora, tämän blogin kirjoittaja. Olen 20-vuotias ja ammatiltani merkonomi. Sinänsä aivan turhia tietoja, mutta ajattelin silti jakaa ne kanssasi.

Pidän erityisen paljon kosmetiikasta ja meikeistä. Sen lisäksi voisin kertoa pitäväni vähintään yhtä paljon coca-colasta, kirpputoreista, leipomisesta sekä kaikenlaisista diy-jutuista.

Kosmetiikan käyttäjänä suosin ensisijaisesti edullisia ja helposti saatavilla olevia brändejä. Rakastan testata itselleni täysin uusia tuotteita ja etsiä aina vain parempia sekä toimivampia tuotteita. Simppelit ja kauniit pakkaukset vetävät minua puoleensa välillä liiankin paljon. 

Minulla on pintakuiva sekaiho, joka on helposti taipuvainen epäpuhtauksiin. Nuoruudessani olen kärsinyt aknesta, joka vielä tänäkin päivänä vaikuttaa siihen millaisia tuotteita ostan, tai mitä niiltä vaadin (yaaass full coverage kinda girl here)

Blogista

KIDULT on kauneus- & lifestyleblogi. Säännöllisesti julkaistavat postaukset ovat suurimmaksi osaksi aiheeltaan kosmetiikka pitoisia mm. meikkilook postauksia sekä -tutoriaaleja, tuote-esittelyjä, ratkaisuja lukijoiden ongelmiin sekä rehellisiä tuotearvosteluja. 

Kaupalliset yhteistyöt on merkitty tunnisteella "yhteistyö" sekä niistä on selkeästi postauksen alussa kerrottu. Blogin kautta saadut tuotteet ja mahdolliset mainoslinkit on merkitty *-merkillä, sekä maininnalla postauksen lopussa. Mainoslinkkien kautta saadut tulot käytän blogini sisällön tuottamiseen.

Kerron tuotteista ja kokemuksistani aina 100% rehellisen mielipiteeni, oli kyseessä yhteistyö tai ei.

Jos kysyttävää löytyy, otathan rohkeasti yhteyttä! Toivottavasti pidät blogistani yhtä paljon kuin minä pidän sen kirjoittamisesta!